Vilka är vi?

Städgaranti ger höga betyg

om oss

Välkommen till All Inclusive Städfirma, grundat i Svedala och drivet som ett familjeföretag sedan 2018. 

Med över 25 års samlad erfarenhet inom branschen är vi stolta över att erbjuda högklassiga städtjänster med fokus på exceptionell service. Namnet All Inclusive återspeglar vår strävan att tillhandahålla en komplett och omsorgsfull lösning för våra kunder. 

Hos oss får du inte bara professionell städning; du får en dedikerad partner som värdesätter kvalitet och service i varje detalj.

Vårt erbjudande

 

Välkommen till All Inclusive Städfirma, din partner för kompletta städtjänster i hela Skåne. Vi är stolta över att erbjuda skräddarsydda lösningar för en ren och fräsch miljö, oavsett om du befinner dig i Malmö, Lund, Svedala, Staffanstorp, Ystad, Höllviken, Trelleborg, Eslöv, Landskrona eller någon annan plats i regionen.

 

 

Hos All Inclusive Städfirma strävar vi alltid efter att överträffa dina förväntningar. Vårt erfarna och noggrant utvalda städteam arbetar med precision och engagemang för att säkerställa att varje yta får den omsorg den förtjänar. Vi förstår vikten av att göra städningen till en enkel och bekymmersfri upplevelse.

 

 

Vi är inte bara din städfirma; vi är din pålitliga partner för en ren och hälsosam miljö. Dessutom använder vi stolt miljövänliga städprodukter och metoder för att minimera vår påverkan på naturen.

 

 

Oavsett om du behöver regelbunden hemstädning, flyttstädning eller specialanpassade rengöringstjänster, är All Inclusive Städfirma redo att betjäna dig var du än är i Skåne. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov, och låt oss tillsammans skapa ett skräddarsytt städprogram som passar just dig och din geografiska plats.

flyttstädning skurup

Kontakta oss

Har ni några frågor? Tveka inte att kontakta oss på All Inclusive Städfirma, vi assisterar dig med glädje måndag-fredag 08.00-17.00. Besök gärna vår FAQ för att hitta svaren på de mest frågade frågorna.