Våra tjänster

Flyttstädning

En flyttstädning kan upplevas som både stressigt och tidskrävande. Överlåt allt arbete till oss på All Inclusive Städfirma så att du kan njuta av din nya bostad i lugn och ro. Självklart med 100% städgaranti!

Trappstädning

All Inclusive Städfirma utför regelbunden trappstädning som bidrar till en mer välkomnande miljö för boende och besökare. Dessutom bevarar det skicket på fastigheten och minskar slitage!

Fönsterputsning

Skinande rena fönster har aldrig varit lättare. Anlita All Inclusive Städfirma för ett skinande rent resultat, varje gång! Vi utför fönsterputsning i hela Skåne. Fönsterputsning ingår i vissa städpaket kontakta oss för mer information. 

Kontorsstädning

All Inclusive Städfirma utför kontorsstädning åt både små, medelstora till stora företag i och omkring Malmö, Svedala och resten av Skåne. 

Hemstädning

Oavsett om du bor i villa, radhus eller lägenhet utför vi skräddarsydda lösningar efter just dina önskemål. All Inclusive Städfirma utför hemstädning i Svedala, Malmö och resten av Skåne.

Byggstädning

Byggprojektet är nästan färdigt, nu återstår bara städningen. Det envisa byggdammet ska bort och in ska de boende. Självklart har alla våra städare ID06 och självklart har vi städgaranti på alla våra tjänster i hela Skåne.

Kontakta oss

Har ni några frågor? Tveka inte att kontakta oss på All Inclusive Städfirma, vi assisterar dig med glädje måndag-fredag 08.00-17.00. Besök gärna vår FAQ för att hitta svaren på de mest frågade frågorna.